Tema / Politikens Forlag på eReolen

Endnu flere lytte- og læseoplevelser strømmer i tiden ind på eReolens hylder. Politikens Forlag har nemlig indgået aftale med eReolen om, at hovedparten af forlagets e-bøger og en god bid af lydbøgerne kan tilbydes til bibliotekernes digitale læsere. 

 

Aftalen medfører, at forlagene Hr. Ferdinand & C&K vender tilbage til eReolen med titler, som nogle læsere måske har manglet siden årsskiftet, fordi Politikens Forlag, som på dette tidspunkt var uden for eReolen, købte de to forlag sidste sommer. Med tiden vil over 1.000 titler sandsynligvis ramme lånereolen til glæde for alle de læse- og lytteglade biblioteksbrugere.

 

Lige før jul offentliggjorde Gyldendal, Rosinante, Modtryk og Alvilda sammen med eReolen, at forlagenes e-bøger samt lydbøger til børn og unge bliver tilgængelige på eReolen, og i februar fulgte Gads Forlag trop. eReolen er vældig glad for nu også at byde Politikens Forlag velkommen tilbage, og vi glæder os til alle de skønne læseoplevelser, bøgerne vil bringe.

 

Politikens Forlag blev grundlagt i 1946 som en del af JP/Politikens Hus og er et af Danmarks største forlag.

 

Herunder kan du finde en række af forlagets lydbøger. Find flere af forlagets bøger, der allerede nu er kommet ind, her.