Tema / Spis i det fri

Jeg er vild med at spise i det fri! Det er som om, det bare smager bedre, når maden nydes i den friske luft. Og jeg er ikke den eneste, for så snart solen titter frem, og der kommer lune i luften, begynder Danmark at dufte af mad tilberedt på grill. At fyre op under grillen er også den perfekte mulighed/undskyldning for at invitere familien og vennerne til uforpligtende hygge. Det er altså bare som om, der er mere overskud og afslapning under sådan en middag. En anden fordel er, at grillen næsten kalder på sammenskud, så det er nemt at tilpasse menuen til forskellige mennesker med forskellige ønsker. Nok er aftenerne endnu ikke lune nok til at hænge ude den halve nat, men derfor kan man jo godt begynde at drømme og forberede sig til den rigtige sæson begynder. 


Hvis du gerne vil tage din grillning et skridt videre end pølsen, så har jeg her fundet nogle ret fantastiske bud. Vidste du for eksempel, at en vandmelon egner sig fortrinligt til en tur på grillen? For som Louisa Loreng siger i bogen "Grillbar" -  Alt kan grilles! Er det en udfordring? Ja, det tror jeg nok, det er!

 

/Rikke - Gladsaxe Bibliotekerne