Tema / Tour de France

Den ene store sportsbegivenhed afløser den anden i disse uger. Hvis det ikke er store fodboldturneringer, så er det måske Wimbledon tennis eller cykelløb i Frankrig. Og netop cykelløbet er jeg lidt fascineret af. Er du også en af dem, der sidder med øjnene klistret til skærmen hver sommer, når feltet af svedige cykelryttere ruller over skærmen? Så kunne du måske også være interesseret i nogle af disse bøger om Tour de France - verdens største cykelløb!

 

Jeg ser gerne med, men skal også arbejde, så det bliver ikke til så intens og opslugende tv-kigning alle dage. Når jeg ser cykelrytterne kæmpe sig op og ned af bjergene og rundt i de mange store og små franske byer, så drømmer jeg mig også på sommerferie. For det at se Tour'en er lige så meget at se landskabet og høre om de forskellige områder og bygninger vi kommer forbi med kameraet. Men jeg må vente tre uger på ferie endnu ...

 

Men så kan jeg jo f.eks. give mig i kast med en af de mange bøger, der er skrevet om Tour de France - både om løbet og om de mange sportsstjerner, det har skabt. På listen herunder kan du finde både fagbøger, biografier og romaner om verdens største cykelløb.

 

God læsning og god Tour.