Lektørudtalelse

Forfatter: Jette Landberg

Kort om bogen

Optimer din tarmflora med mere end 40 grønne opskrifter på præbiotisk kost og en ekstra lynkur for tarmfloraen. For alle der ønsker en gladere tarm

Beskrivelse

Bogen giver en vejledning i at komme igang med præbiotisk mad med en kur på 4 dage, hvor man får en tårnhøj dosis præbiotiske bakterier og dermed styr på tarmbalancen. Vi får en gennemgang af 20 råvarer med meget højt og højt indhold af præbiotika efterfulgt af 42 grønne opskrifter på præbiotisk kost med angivelse af, hvor meget der er i den enkelte opskrift. Søren Lange er ernæringsrådgiver og kok, og Mette Bender er videnskabsjournalist. De har tidligere skrevet bl.a. Det helbredende køkken

Vurdering

Tarmen er in i disse år, og præbiotika, der findes naturligt i råvarer som jordskokker og asparges, booster tarmfloraen. Her er en enkel gennemgang af de præbiotiske bakteriers betydning med fine, indbydende opskrifter, lige til at følge

Andre bøger om samme emne

Giulia Enders bog Tarme med charme startede en bølge af interesse for tarmene og deres betydning for alles velbefindende. Sidenhen er udkommet bl.a. Sunde tarme, der også handler om at optimere tarmens bakterier. Bender og Langes bog består primært af beskrivelse af råvarer og opskrifter