Lektørudtalelse

Forfatter: Per Månson

Kort om bogen

En meget grundig indføring i sous vide-teknikken med en række opskriftforslag på alle typer kød, frugt og grønt for både amatørkokke og professionelle

Beskrivelse

Efter en gennemgang af sous vide-teknikken følger opslag på de fleste udskæringer af okse, svin, lam, vildt, fjerkræ samt fisk, skaldyr, grøntsager, frugt, bær og æg. Herefter en række gode tips til at tilrettelægge såvel hverdag som fest med sous vide og en beskrivelse af forskelligt udstyr samt tips. Der afsluttes med en række henvisninger til relevante links og bøger. Hvert af opskriftafsnittene afsluttes med en tabel over tider og temperaturer med beskrivelse af resultatet ved forskellige valg

Vurdering

Det er nok den mest anvendelige danske bog om emnet, da den kommer langt omkring og har stort set alle råvarer med. Hver opskrift har en tydelig angivelse af hvordan resultatet bliver for forskellige valg af tid og temperatur og der er en række variationsmuligheder, så der er flere opskrifter end det umiddelbart ser ud til

Andre bøger om samme emne

 Sous vide kogebogen gør mest i opskrifter, mens Grundbogen i sous vide er lige så teknisk, men har færre opskrifter og mangler så grundige tabeller som den nye bog