Lektørudtalelse

Forfatter: Jette Landberg

Kort om bogen

Maden er en vigtig faktor, der kan gøre en forskel, når man skal hjælpe sin rystede hjerne tilbage til at fungere normalt igen. For alle med problemer som kvalme og hovedpine efter en hjernerystelse

Beskrivelse

En hjernevenlig kost kan dæmpe fx ustabilt blodsukker og inflammationer og forbedre fordøjelsen. Alt sammen noget der kan medvirke til at komme bedre gennem hjernerystelsen. Dette vises med denne guide, der kan læses i sin helhed, eller man kan bruge dele af den. Først får vi råd om at planlægge, klare indkøb og erstatte usundt med sundt, tallerkenfordeling og mellemmåltider, fordøjelse, kosttilskud osv. De sidste 50 sider består af opskrifter. Indimellem er der personlige cases, der underbygger teksten. Bogen er skrevet læsevenligt, i korte afsnit. Forfatteren er naturopath, tidligere gymnasielærer og har selv været igennem to hjernerystelser. Hun har tidligere skrevet Bag om whiplash. Opskrifterne er lavet af naturopath Sabine Murati

Vurdering

Et fint bud på at spise hjernerystelsesvenligt. Opskrifterne er indbydende og kan fint bruges af andre, da de er gavnlige for de fleste

Andre bøger om samme emne

Der findes ikke tilsvarende om kost i forbindelse med hjernerystelser. Der er andre bøger om fx antiinflammatorisk kost somAntiinflammatorisk hverdagsmad, men ikke lige med denne vinkel