Lektørudtalelse

Forfatter: Kirstine Louise Grøngaard

Kort om bogen

Helle Brønnum Carlsen elsker mad og Læsø. Og derfor har hun nu for anden gang udgivet en kogebog med udgangspunkt i råvarer som findes på Læsø. For interesserede i enkle sommerretter med råvarerne i fokus

Beskrivelse

Udgangspunktet for opskrifterne er friske råvarer i sæson og har både hav og land som ophav til varerne. Bogen er blevet til i samarbejde med forfatterens to børn Louise og Kristoffer og både venner og spisestederne Læsø Spisehus og Vesterøl har bidraget med opskrifter. Forfatteren har tidligere bl.a. udgivet Mine somre i paradis og senest Sæson. Bogen er inddelt i kapitlerne Frugter og bær - og andre søde sager, Frisk fisk, Skønne skaldyr, Kød, Brød og bag, Grønt, Gastronomisk opblomstring på Læsø og Morgenstund. Der er farvefotos af hver ret, detaljeret indholdsfortegnelse og opslagsregister sidst i bogen

Vurdering

Bogen har et flot layout og man fornemmer sommeren og Læsøs smukke natur igennem billederne. Opskrifterne er simple og alle kan være med

Andre bøger om samme emne

 Samsø - mad & mennesker, På tur i Lolland & Falsters spisekammer og En bid af Sydhavsøerne kombinerer også de danske øer med lokale opskrifter