Lektørudtalelse
Kort om bogen
Bliv klog på kaffe og få al den nyeste viden og de bedste opskrifter og metoder til kaffebrygning. Informativ og inspirerende bog til kaffeentusiaster
Beskrivelse
Bogen beskriver kaffens historie fra det 14. århundredes arnested på den arabiske halvø, til den når Europa i 1600 tallet og op til dens position i dag som et verdensomspændende nydelsesmiddel. Bogen giver anvisninger til, hvordan man, ligesom med vin, kan smage på kaffe og adskille sødme, syrlighed og bitterhed. Vi får viden om dyrkningsmetoder, marker, planter og bearbejdning og forskellen på de forskellige typer bønner og ristninger, også hvordan man kan hjemmeriste sine bønner. Særligt fokus er der på, hvordan man som kaffedrikker kan tænke på bæredygtighed, mens man tester de 20 trin for trin-opskrifter, som bogen byder på, og som illustrerer nogle af de mange metoder til kaffebrygning, der er udbredt i dag
Vurdering
En bog, der giver megen viden, ikke mindst om de forskellige brygnings- og ristningsmetoder. Den er smukt illustreret, og opskrifterne er nemme at følge, men kræver selvfølgelig en del udstyr, som man straks får lyst til at investere i
Andre bøger om samme emne
Bogen er en opdateret udgave af