Lektørudtalelse

Forfatter: Lars Ovesen

Kort om bogen

Tager du ud med snøren for at få noget aftensmad på krogen? Så bør du kigge nærmere på denne bog, der kommer med en række bud på tilberedning af fangsten. For lystfiskere - men bestemt også for ikke-lystfiskere, der "bare" er glade for frisk fisk

Beskrivelse

Bogen indledes med et kort forord, hvor de to forfattere beretter om, hvad læseren kan forvente af bogen. Efter dette følger en introduktion, hvor emner som tilberedning, filetering mv. berøres. Herefter følger selve opskrifterne, der er inddelt efter arter, i alt 13 stk. af de mest populære salt- og ferskvandsfisk i Danmark. Få eksempelvis opskriften på hornfisk-hotdog (horndog), ørredforårsrulle eller en skrubbe-burger blot for at nævne nogle enkelte. Teksten er løbende flankeret af diverse billedmateriale

Vurdering

En kogebog efter fisketype! Det er faktisk ret smart og meget overskueligt. Hvis du ellers kan fange fiskene, så er opskrifterne forholdsvis nemme at gå til og indeholder sjældent ingredienser, der ikke kan erhverves i ethvert supermarked. Så det er oplagt at tage bogen med på fisketur og tilberede fisken ultra frisk over bål eller stormkøkken. Velbekomme og god appetit

Andre bøger om samme emne

For yderligere inspiration til opskrifter med danske fisk se: Et liv i fisk af Gordon P Henriksen eller Vild fisk