Lektørudtalelse

Forfatter: Heidi Buur Pedersen

Kort om bogen

Hverdagsmad til hele familien, som man med fordel kan gå i køkkenet og lave sammen. Lad børnene hjælpe med at lave deres livretter, for eksempel kyllingenuggets eller tarteletter. God vejledning til nybegyndere og lækker inspiration til de mere køkkenkyndige

Beskrivelse

Micki er kendt fra Bagedysten og har tidligere udgivet Din bedste bagebogI samme designlayout præsenterer han her over halvtreds opskrifter, primært aftensmad. Han indleder bogen med nogle forskellige køkkentips, og så er retterne delt op i syv afsnit: "Pasta", "Dem, de fleste kan li'", "Mickis favoritter", "Gode retter til mange", "Lette retter, Dip og Dressing" og slutteligt er der ni opskrifter fra det søde køkken. Her er flest kendte retter, som frikadeller, svensk pølseret, spaghetti bolognese, kartoffelsuppe, pitabrød m.m., men også asiatisk inspirerede retter, som okonomiyaki, nudelwok og oksekødsbowl. Vi får også et bud på Mickis hvidløgsris, som han altid tyr til

Vurdering

En herlig engageret tone præger både indledning og opskrifterne, der er grundigt beskrevet med tidsangivelser og brugbare tips. De angivne tidsestimater er dog lige ambitiøse nok, hvis man ikke er så vant i et køkken. Det kræver fx god prepping at lave en carbonara på et kvarter. Ingredienserne kan fås i ethvert supermarked

Andre bøger om samme emne

Kan sammenlignes med fx Mummum : kun aftensmad (Aftensmad) og Aftensmad, der er udgivelser af bloggere og også indeholder hverdagsmad