Lektørudtalelse
Kort om bogen
Om mad og alle de oplevelser vi har med mad, hver gang vi putter noget i munden. Også om alt det, der ikke er på tallerknerne, og hvordan det påvirker vores oplevelser af at spise. For alle der gerne vil vide mere om, hvordan og hvad man kan bruge mad og måltider til, både privat og professionelt
Beskrivelse
Hvor tit tænker du på hvor du spiser, hvem du spiser med og hvordan maden bliver præsenteret og serveret? Det vil denne bog gerne gøre dig opmærksom på, så du får det fulde udbytte af dit måltid. Kort sagt handler bogen mere om hvordan du spiser og ikke så meget om hvad du spiser. I bogen omtaler forfatterne Simon Milwertz Philipsen og Mikkel Jacobsen det som spiseoplevelsen, og de beskriver nogle faktorer som alle påvirker spiseoplevelsen: mad, rum, møde og tanker. Bogen har også et historisk perspektiv, hvor forfatterne ser på, hvordan vores madlandskab og kultur har ændret sig de sidste 50-100 år. Bogen er illustreret med akvareltegninger. Simon Milwertz Philipsen har tidligere udgivet Sans
Vurdering
En spændende bog som giver stof til eftertanke. Mad er ikke bare mad, og omgivelserne er ikke ligegyldige for vores oplevelser af maden. Flot illustreret med akvareltegninger
Andre bøger om samme emne
Der findes ikke meget om emnet, men der er denne lidt smallere udgivelse Kulinarisk sensorik
undefinedSans