Tema / Det kommende år på eReolen

2016 har været et begivenhedsrigt år på eReolen. Vi har blandt andet lanceret sitet eReolen Go med e-bøger, lydbøger og ikke mindst formidling til børn, og så har vi indkøbt massevis af nye, engelske titler til eReolen Global.

Nu nærmer vi os et nyt år, og på eReolen har vi faktisk forberedt os på dette årsskifte i ret lang tid. Hvert efterår laver vi et årshjul med et overblik over, hvilke temaer, kampagner og messer vi skal have på plakaten i det kommende år. Ikke alt er planlagt endnu, men de store linjer er på plads. I løbet af efteråret har eReolen også forhandlet med forlagene, og de fleste aftaler er nu på plads. Resultatet af årets forhandlinger er blandt andet, at mængden af Ekstra titler - de bøger, som du kan låne udover dine kvoter - bliver forøget gevaldigt. Det træder i kraft efter nytår.

Januar og februar kan godt være to lidt hårde måneder at komme igennem, men vi forsøger at sprede lidt hygge og rar stemning med nogle gode e-bøger og lydbøger, som du kan tage med i sofaen, lænestolen eller under dynen. Hvis du ikke er til slankekure og løbeture i mørke, kulde og slud, så er læsning en anden måde, du kan gøre noget godt for dig selv på. Det er nemlig sundt at læse, det har mange undersøgelser bevist, og du bliver både mere lykkelig og mere medfølende overfor andre af at læse skønlitteratur. 

I marts er der Krimimesse i Horsens, hvor eReolen naturligvis stiller op igen i år. Op til messen sætter vi fokus på krimigenren med en masse gode anbefalinger, interviews med mere. Ses vi ikke til Krimimessen, så ses vi måske på Herlufsholm Fantasymesse i oktober eller til BogForum i november. 

Alt i alt lover vi, at vi på eReolens redaktion vil stå klar med masser af anbefalinger og gode e-bøger og lydbøger i 2017. Har du tid til lidt hyggelæsning i julen - det håber jeg, du har - er her nogle af de lydbøger, jeg har været gladest for at læse i 2016.

Rigtig godt nytår fra hele eReolens redaktion!

/Emma, redaktør på eReolen