Tema / Ugens efterårsbøger

For anden uge er eReolens efterårskonkurrence i gang. Læserne deler deres favoritter til efterårslæsningen - og jeg bliver i hvert fald selv inspireret til at læse flere af de mange gode bogtips!

Her kan du læse nogle flere af de anbefalinger, vi har fået, siden konkurrencen blev skudt i gang i forrige uge.

Jonas: Jeg havde et helt fantastisk gensyn/genhør med John Williams' "Stoner". En mindst lige så fængende og fængslende oplevelse, som da jeg læste romanen for første gang. Jesper Bøllehuus formår at formidle romanens stoiske ro, store livstemaer og stille desperation på formidabel vis. Tror, at jeg skal i gang med hans "Butcher's Crossing" snart, som jeg kan se, at I også har på eReolen. Fantastisk at kunne have John Williams med på farten.

Zia: Jeg er typen, der godt kan lide serier, og for tiden læser jeg Sue Grafton, der handler om en amerikansk detektiv, som hedder May. De er skrevet på en måde, så man følger May gennem opklaringen af en given sag. Serien starter med A for Alibi og kører gennem alfabetet til T for tillid, så der er masser af gode historier at glæde sig til. Indtil nu har det været nogle og indlevende oplæsere. Jeg er rigtig glad for eReolen, hvor jeg nok skal nå gennem de fem tilladte bøger om måneden.

Vita: "Lisinka" skrevet af Birgit Pouplier og indlæst af forfatteren på den den dejligste måde. Det er en stor nydelse at høre den. Fantastisk fortælling om et fantastisk kvindeliv - hør den og bliv endnu gladere for dit kvindeliv. Da jeg havde læst den, var jeg så opfyldt af den velskrevne/velfortalte historie, at jeg en dejlig morgen satte mig ved pc’en og skrev et brev til mine veninder. Dog måske mest en kvindebog.


Del din digitale yndlingsbog og deltag i konkurrencen!

Har du delt din yndlingsbog til efteråret med os? Ellers synes jeg, at du skal skrive en anbefaling til mig og deltage i konkurrencen om et par fede trådløse høretelefoner. Nøje udvalgt - jeg har selv et par, og de ER altså virkelig virkelig go'e!

Så skynd dig at sende en lille anmeldelse af din yndlingsbog til mig på smda@aarhus.dk sammen med et billede af dig selv. Læs mere ved at klikke her.

Rigtig god fornøjelse med efterårslæsningen!

/Dagmar, redaktør på eReolen