Ny udgave af alle danskeres kogebog, Frøken Jensens Kogebog. Her får du hjælp med alt fra blødkogte æg til treretters menuer. Over 1.000 opskrifter på alledanske madklassikere og alle de andre retter, vi spiser til morgen, frokost og aften – både til hverdag og fest. Nu trykt i over 1 million eksemplarer.
Indeholder ca. 1.000 opskrifter på danske madklassikere samt andre retter til morgen, frokost og aften, og til hverdag og fest. Er revideret så den passer til den moderne families ønsker og madvaner
Anmeldelse:
Lektørudtalelse
Bogens opskrifter får maden til at smage præcis som i farmors køkken, hvilket nok er et resultat af at bogen har været repræsenteret i de danske køkkener i flere generationer siden den udkom første gang i 1901. Opskrifterne er en opdateret og afbalanceret blanding af gamle madklassikere og nye retter, så man både kan genopfriske kendte retter og blive inspireret til nye køkkeneventyr